New age, kort fortalt

Hvorfor lugtede jeg ikke lunten for mange år siden?

Hvorfor så jeg ikke det bedrag, som det falske lys kommer med?

Hvorfor gjorde jeg ikke det? Æv…

Disse spørgsmål stillede jeg mig selv om og om igen, igennem et par måneder. Men det gør jeg ikke længere. Nu ser jeg det hele i et andet lys. Det Sande lys…

Hvordan forklarer man begrebet new age, ultra kort?

Det er svært.

Men jeg har alligevel gjort et forsøg. Herunder beskriver jeg kort, hvad NEW AGE dækker over:

Begrebet New Age er en meget bred strømning, og dækker over en samling af flere spirituelle, selvudviklende og helende forståelser.

En bred bevægelse af mennesker som tror, at alle individer og selve universet besidder en guddommelig kraft, og at det fuldkomne menneske, og en bedre verden, opnås ved selvudvikling.

Typisk tales der også om flere liv. Selvudvikling og læring igennem flere liv. Himlen findes. Helvede gør ikke. Velsignelser findes. Forbandelser fornægtes.

Gud betragtes som en form for energi. Noget universelt alle kan tune ind i. Hvis man vil.

Man ophøjer ofte universet, som noget større man beder til, naturen som noget helende og ofte under navnet: Moder jord.

Ofte tales der også om guider og andre afguder, men som stadig ikke er defineret som Gud.

Man mener, og tror på, at det er underordnet om man kalder det oneness, Gud, energi eller universet. Det går ud på ét. Det er det samme. Synes man.

Fællesnævneren er, at man ikke går direkte til Skaberen.

Man søger altså ikke Gud.

Man spejder efter, leder, finder, afprøver og eksperimenterer med alt mulig andet, i bevidst fravalg af tro, eller ubevidst mangel på viden.

Man tror på kærligheden, men ofte lurer problemerne, bekymringen, frustrationen, frygten og krisen alligevel i baggrunden. Den Sande fred indfinder sig ikke, trods en masse tiltag.

Den Sande fred holdes på afstand.

Fordi man i større eller mindre grad afviser Gud. Skaberen af alt.

Det er således for mig, at jeg ikke længere navigerer efter hvad der resonerer, vibrerer eller lyder rart i mine ører.

Hvis jeg gør det, er der en stor fare for at komme til at afvise Sandheden, fordi vi mennesker har tendens til kun at have lyst til at tage noget ind, hvis det matcher vores allerede eksisterende overbevisninger.

Nu handler det ikke længere om mig, men om at undersøge tingene til bunds og så lade Sandheden afgøre min retning.

Om det så skal koste mig min stolthed og mine overbevisninger.

Dét, at være sammen med Gud er Alfa og Omega. For mig.

Derfor stiller jeg også altid mine holdninger op mod Biblen, og matcher de ikke hinanden, er det mine holdninger som må lade livet!

Og ja, det har de gjort!

Jesus siger:

“Jeg er Alfa og Omega, den første og den sidste, begyndelsen og afslutningen”. (Johannes’ Åbenbaring 22:13)

Jeg har altid troet på Gud, og derfor var min overraskelse også stor, da jeg opdagede hvorledes jeg havde vendt Skaberen ryggen, via alle disse spirituelle praksisser, som jo netop har rødder i dét lys som hverken heler og frelser os i længden.

Det har været en vild kamel at skulle sluge; at alt det fede fra new age, slet ikke var så fedt. Det har virkelig været en kæmpe mundfuld.

Jeg troede jeg var beskyttet. Men nej, tværtimod. Det gjorde ondt at opdage. Igen, det falske lys blænder os med sit kæmpe bedrag.

Og så på den anden side, vi kan ikke undskylde os med, at vi ikke vidste det, eller endnu ikke har opdaget det. Der er faktisk ingen undskyldning:

“De kan ikke undskylde sig med, at de ikke kender noget til Gud, for han har sat sine tydelige spor i skaberværket. Godt nok kan man ikke direkte se eller måle den evige Gud, men den verden han har skabt viser hans guddommelige magt. De kender altså noget til Gud, men de viser ham hverken respekt eller taknemmelighed. Tværtimod har deres tanker ført dem ud i et tomt og håbløst liv. De tror de er så kloge, men i virkeligheden er de det modsatte. I stedet for at tilbede den evige og mægtige Gud dyrker de alle mulige slags hjemmelavede afguder der forestiller mennesker, fugle, slanger eller andre dyr.” (Romerbrevet 1:18)

Nej, der er nemlig ingen undskyldning. Gud har sat sit aftryk i os alle. Vi ved det godt…

Læs flere, og uddybende ord, om hvorfor jeg forlod new age for altid. Og tro mig, jeg har været meget igennem for at kunne skrive det du nu skal læse.

Tryk her og læs!

Kom med i min brevkasse på Facebook: “Fra new age til Gud”.

Alt hvad du finder her hos mig, er GRATIS.

Også de mange snakke jeg har med jer. Book gratis her.

Ønsker du flere samtaler, eller kontinuerlig vejledning, henover en længere periode, så er det også GRATIS. Book gratis her, eller bare kontakt mig her.

Guds fred.

Alt du finder her, er gratis!

Tilmeld dig min liste, så får du breve. Du kan let strege dig igen. Det er også muligt at støtte mit arbejde. Hvis man vil