Det er kærligt at advare mod new age

Ja, det er kærlighed at advare mod gift.

Akkurat som dengang jeg fandt ud af, at staten ikke vil mig det godt, således fandt jeg også ud af, at new age ikke ville mig det godt.

Og det var i den grad noget af en kamel at sluge!

Jeg advarede mod sprøjterne, fordi de var giftige for kroppen. Akkurat således advarer jeg nu mod new age, fordi det på samme måde er gift for kroppen. Det er bare meget vanskeligere at se med det blotte øje.

Det er kærlighed at advare.

Men det er ikke alle der bryder sig om, at der bliver talt om satan. Forleden dag modtog jeg følgende besked:

“Man kunne også trække vejret og fokusere i en anden retning. En positiv retning. S@tan, han er meget negativt ladet (efter min mening). Og ja der foregår meget negativt i vores samfund og verden. Jeg er blot af den overbevisning at vi må fokusere på det der giver mening for hver især. Hver sin ting til hver sin tid. Hvis vi ønsker at forandre verden, så vælg at være forgangs”mand”.”

Ja, begrebet satan er meget negativ ladet. Og netop derfor skal vi advare mod ham. At lukke øjnene for den magt han besidder, svarer til at lukke øjnene for det som ødelægger os. Vi leger med ilden, når vi ikke vil se omfanget af hans værk her på jorden.

Det er kærlighed at advare.

I new age handler det om at integrere og arbejde med mørket, for på den måde at blive hel. Men fra Gud kommer der IKKE mørke. Hos ham findes der kun lys. Så hvorfra mon det mørke stammer, dét som vi i new age ofte bruger oceaner af krudt på at stilne inde i os?

Det er kærlighed at prikke andre på skulderen, og fortælle forskellen på de to lejre. For der er forskel. Der er et skel.

Og dét skel er ægte.

Mit svar til kvinden som havde kontaktet mig:

Jeg er helt enig i, at det er godt at tænke positiv.

Ikke desto mindre er alle store magthavere og regeringsleder i verden medlem af frimurerloger. Og deres symbol er Baphomet, også kaldet satan.

Symbolerne om Baphomet er ekstemt voldsomme. Og ja, en af historiens mest kendte satanist er Aleister Crowley, og han var en del af frimurerlogen.

Aleister Crowley, som også opfandt tarotkort, skiltede meget med hans forkærlighed til ”Baphomet”. Han forklarede selv, at Baphomet var Lucifer, også kaldet satan.

Så ja, det er en kendsgerning, at dem som bestemmer i verden, opererer ud fra ovenstående. Uanset hvor positivt du og jeg tænker.

DET ER KÆRLIGHED AT ADVARE.

Det var også kærlighed, da jeg advarede om sprøjterne. Det var det. Også selvom nogen ikke kunne høre det.

Podcast: New age kontra Gud

Marie Hoelgaard fra mit fællesskab, er blevet interviewet. og resultatet er blevet til en Guds benådet podcast!

Ja, så hvis du bare MÅ vide mere, eller hvis du synes jeg har været dårlig til at forklare om faren ved new age, så kan jeg varmt anbefale Marie. Hun er både sød, klog og hyggelig at lytte til.

Der er virkelig guld at hente!

Kvinden bag disse podcasts, går under navnet “Underfladisk”. Hun laver alle mulige podcast med både kendte og ukendte. Faktisk blev jeg selv citeret for mit opslag på instagram, i en af hendes optagelser. Jeg vidste det ikke, førend en Julie fra mit fællesskab gjorde mig opmærksom herpå. Hvis du vil høre hvad jeg har udtalt, så er det 11:05 minutter inde i optagelsen lige her.

Herunder finder du podcasten med Marie, om NEW AGE kontra GUD. Fortællingen er meget identisk med min og mange andres.

Lyt her, to afsnit ialt, nr 89 0g 90 – rigtig god fornøjelse!

Sandheden sætter fri. Og i en tid som denne, er det i allerhøjeste grad sandheden vi behøver. Løgne og bedrag er der masser af.

Læs mere om Charlotte Kure her, hvis du ikke har fået nok… ha ha

Kom også med i min brevkasse på Facebook: “Fra new age til Gud”.

Alt hvad du finder her hos mig, er GRATIS. Også de mange snakke jeg har med jer. Book gratis her.

Ønsker du min vedvarende hjælp, henover en længere periode, så er det også GRATIS. Book gratis her, eller bare kontakt mig her.

Guds fred.

Alt du finder her, er gratis!

Tilmeld dig min liste, så får du breve. Du kan let strege dig igen. Det er også muligt at støtte mit arbejde. Hvis man vil