Hvad er MAGI i virkeligheden?

“At noget er magisk” lyder umiddelbart smukt, og meget dragende, men det har rødder et sted, der er alt andet end smukt!

Vi hører tit begrebet ”MAGISK” blive nævnt i new age kredse:

En magisk aften

En magisk oplevelse

En magisk behandling

Et magisk vejr

En magisk verden

Et par magiske dage

Men hvad er magi i virkeligheden?

Begrebet bruges sædvanligvis i New Age. Okkultisme, trolddom og heksekunst er ren magi.

Magi udspringer af mørket, forklædt som lyset, og derfor kan man ikke med det blotte øje se, at man samarbejder med faldne engle, også kaldet dæmoner.

Der eksisterer altså ikke gode lysvæsener, gode engle eller gode guider, som vil samarbejde med dig i manifestation og magi. Kun dæmoner, som er faldne engle.

Og det er underordnet om du anvender “jesus-energien”, oraklekort, akasha arkivet, tarotkort, englekort, spirituelle healere, meditation, downloader, følger eller lytter til medier. Kilden er ALTID den samme:

M Ø R K E T

Magi har altså rødder et sted, der er alt andet end smukt. Det er et faktum.

Sagt med andre ord:

Når vi tror på, og benytter os af ovenstående, eller påkalder os lysvæsener, guider, engle eller andet i magiens verden, er det MØRKET vi danser på. Så enkelt er det. Og så alvorligt er det.

Det er så vildt at opdage.

Åhhh, hvor har jeg dog påkaldt ”mine guider” mange gange gennem tiden. Nej nej nej…

Vi skal forstå, at de mørke åndsmagter er langt klogere end os mennesker. De kender dine ønsker, og din historie. Og de spiller på det. De vil derfor fremstå helende, tiltrækkende, oplysende, dragende og uimodståelige – netop for at kunne hive dig med ned i dybet. Før eller siden vil det føre til mangler, ødelæggelse, kriser, relationsproblemer, symptomer og/eller sygdom.

Og nej, der er intet nyt i det her. Sådan har det været siden tidernes morgen. Siden faldet i Edens have.

Præcis derfor finder vi gang på gang, advarsler i Bibelen, mod at påkalde os det okkulte. Det står skrevet utallige steder. Der er intet at tage fejl af. Gud gør det meget klart og tydeligt;

Hold jer væk!

Desværre er de fleste, hvis ikke alle ”spirituelle vejledere”, ubevidste om det her, og tror, at de gør det helt rigtige, og udretter store underværker via magien.

Men fordi man ikke kender Bibelen, advarslerne, og den åndelige krigsførelse, så ved man jo netop ikke, at man står midt i mørket.

Man aner ikke at chefen bag ovenstående er s@tan. Det provokerer mange at høre.

Heldigvis, og tak Jesus, så kan vi nemt vende os om. Vores Himmelske Far vasker os rene, uanset hvor snavset vi ankommer.

Når vi vælger Jesus, og modtager Helligånden, kommer vi til at kunne skelne, se mørket og dets dårskab. Det okkulte vil begynde at virke frastødende på dig…

Indtil da vil det være tiltalende for dig!

Kom med i min brevkasse på Facebook: “Fra new age til Gud”.

Alt hvad du finder her hos mig, er GRATIS.

Også de mange snakke jeg har med jer. Book gratis her.

Ønsker du flere samtaler, eller kontinuerlig vejledning, henover en længere periode, så er det også GRATISBook gratis her, eller bare kontakt mig her.

Guds fred.

Alt du finder her, er gratis!

Tilmeld dig min liste, så får du breve. Du kan let strege dig igen. Det er også muligt at støtte mit arbejde. Hvis man vil