Det gør mig virkelig ked af det

Jeg har aldrig sagt, at jeg havde sandheden, da jeg var i new age. Helt ærlig, jeg ledte jo selv efter den. Seriøst!

Jeg har også følt mig snydt. Big time…

Jeg har jo købt en masse kurser, forløb, ting og sager, hos mennesker som også selv ledte. Jeg har brugt styrtende med penge, fordi jeg hver gang troede på den ultimative redning. Men den udeblev…

Jeg har selv tjent store penge på mennesker, som ligeledes søgte. Og jeg skammede mig, da jeg opdagede hvad jeg i virkeligheden havde gjort.

Jeg har lagt mig på mine grædende knæ og undskyldt.

Jeg har skrevet det i mit nyhedsbrev, og her på min hjemmeside. Alle relevante steder. Jeg har gjort alt for at nå jer…

Jeg har været oprigtig skamfuld.

I min new-age-tid, dengang, stod jeg med en fantastisk viden, og det hjalp en masse mennesker igennem alle disse år – jeg troede på det, men det var ikke Sandheden!

Det var et kæmpe bedrag, og det øjnene jeg for præcis et år siden. Sløret faldt med et brag. Og med ét følte jeg mig befriet. Men jeg mærkede også skam. Og alle de gerninger har jeg senere sagt undskyld for.

Derfor bliver jeg også møghamrende ked af det, når jeg lørdag formiddag modtager en besked som denne:

“Hej Charlotte. Hvordan skal jeg tro på dig, når du før talte om at du havde hele sandheden eller formidlede den… Og nu siger du det samme….men om Gud og Jesus….Jeg har helt mistet tilliden til dine udsagn…. Du er meget sort-hvid. Det du beskriver er så vidt jeg kan se DIN sandhed…ikke andres….. Så derfor forlader jeg nu din facebook gruppe efter mange år.”

Vi må alle gå vores vej, hvis noget ikke passer os. Naturligvis.

Men jeg bliver dybt såret, når man anklager mig som ovenstående.

Ikke fordi jeg kræver, at andre skal mene som jeg, men fordi man vælger at sætte mig i bås, og konkludere hvad jeg gør og siger.

Og hvem er vi til at dømme andre?

Jeg har IKKE sandheden. Jeg har opdaget at Gud har den! Og jeg rammes, når mennesker vredt vender mig ryggen af den årsag.

Gud ER kærlighed og elsker os, og jeg begræder når mennesker ikke vil tage imod vores Himmelske Far. Vi har ingen anden mulighed for beskyttelse, i en verden fuld af antikrist. Jesus er den eneste, som kan og vil, favne os helt.

Og nej, det her opslag handler ikke om, at vi jo alle har vores frie valg. Det ved vi allerede godt at vi har.

Det handler heller ikke om, at jeg er bange for andres meninger. Jeg har altid stillet mig frem, og ofte været i modvind. Det ved vi også godt.

Det handler heller ikke om, at alle jo må mene hvad de synes. Det må alle. Det ved vi også godt.

Det her handler om smerten i, at se mennesker afvise Sandheden og kærligheden fra Gud!

Ja, jeg troede selv på alt i new age, men da Sandheden bankede på døren, kunne jeg ikke gøre andet end at lukke op.

Jeg har undskyld for min fortid som new ager, men jeg kommer aldrig nogensinde til at undskylde for at lade mig lede hjem til Gud, og nu stå fast på vor Faders Sandhed!

Dét skifte har jo netop været min redning, og livsforandrende.

Jeg ønsker det samme for alle andre. For mine medmennesker. Jeg ønsker inderligt at vi alle må finde helt hjem til Jesus.

Jeg beder hver dag, for, at endnu flere må åbne døren for Sandheden.

Det beder jeg virkelig for.

Ønsker du ikke længere, at følges med mig, så blot forlad. Ingen ord. Please. Ingen sure opstød. Blot forlad. Stille og roligt…

LÆS: “Ja, det sagde jeg. Undskyld”

Kom med i min brevkasse på Facebook: “Fra new age til Gud”.

Alt hvad du finder her hos mig, er GRATIS.

Også de mange snakke jeg har med jer. Book gratis her.

Ønsker du flere samtaler, eller kontinuerlig vejledning, henover en længere periode, så er det også GRATISBook gratis her, eller bare kontakt mig her.

Guds fred.

Alt du finder her, er gratis!

Tilmeld dig min liste, så får du breve. Du kan let strege dig igen. Det er også muligt at støtte mit arbejde. Hvis man vil